Insospitat

Ella lluita constantment contra els seus dimonis, dimonis que s’allotgen en la seva ment fosca. No jutja a la gent perquè no li agradaria ser jutjada, però malgrat això, la gent que l’envolta li claven navalles a l’esquena. Ella sagna, es dessagna, però no plora. Somriu. Oblida. No es rendirà, no ara, perquè tot acaba de començar, és l’inici de la seva fi. La fi que ens igualarà a tots. Reflexiona, pensa sobre els seus actes, sobre els actes dels altres. Analitza situacions.

Si tu tires un plat a terra, aquest es trenca i, encara que ho intentis, el plat no tornarà a ser el mateix. Ella és el plat, el terra, els seus errors. A la nit, li costa respirar, però s’ha fet amiga de la foscor. Durant el dia és la noia més valenta de totes. Mai para. Ella és forta. Ella és jo. Jo sóc ella.

 

Autor: Abire Bensaid

Institut-Escola Cor De Maria la Bisbal d’Empordà. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>